http://tipdeck.com/wp-content/uploads/2009/10/How-to-Make-Brown-Sugar.jpg

شكرقهوه ای علاوه بر مصارف خانگی در شیرین پزی و بخصوص پخت انواع كیك بویژه در كشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب كیفیت ، مزه ، بوی و قوام آن در تركیبات شیر ، بستنی ، خامه ، شیرینی و مخلوطهای انواع كیك و بستنی بكار می رود.
در اروپا و امریكا به این نتیجه رسیدند كه شكرقهوه ای  برای شیرینی پزی ، مربا ، كیك و ترت و پای میوه به مراتب بهتر از شكر سفید می باشد.
  این شكر با وجود مقدار شیرینی مطبوع آن دارای انرژی(كالری)كمتری نسبت به شکر سفید است و طعم و بوی آن به لذیذ شدن این فرآورده ها می افزاید.