http://www.coffeeandvanilla.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/soft-dark-brown-sugar-6.jpg


تعریف شكر قهوه ای :
 شكر قهوه ای قابل مصرف از یك تركیب ساكارز (شكرتصفیه شده) كه با مقادیری معین از ملاس بصورت لایه ای نازك برروی ذرات آن نشسته تهیه شده است . این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع می باشد که شکر قهوه ای شمارۀ 1 با رنگ نسبتاً سفید تا شکر قهوه ای شماره 15 (تیره ترین رنگ )با رنگ قهوه ای تیره مشخص می گردد . در این بین  شماره های 6 ، 8 ، 10 و 13 از پر مصرف ترین انواع آن می باشد . درصد قند شکرهای مذکور از 95% در شمارۀ 6 تا 91% در شمارۀ 13 و میزان رطوبت آنها هم بین 2 تا 4 درصد متغیر می باشد. شکر قهوه ای دارای 5/3% (قهوه ای روشن) تا 5/6% (قهوه ای تیره) ملاس می باشد. این محصول به سبب طبیعت رطوبت گیر ملاس آن ، مرطوب و معمولا" روان است. اندازه ذرات آن متنوع بوده و معمولاً از كریستال های شكر سفید كوچكترند . تولیداتی كه به منظور مصارف صنعتی بكار می روند ممكن است دارای دانه های ریزتری باشند كه قطر ذرات آن تقریبا" 35/0 میلی متر است.